Moving into new BLANK business center (BBC)

07/28/2017

 
 
 

From 19th to 21st July our employees successively moved into the BBC.

On the upper floor a flexible OpenOffice-landscape has been created in which the employees can choose between working at a fix desk or at a modern standing workplace.

The ground floor consists of a spacious reception area, several conference rooms and two small conference cubes which are especially appropriate for discussions in small groups.

The new elements are the basis for an entirely new working world in which a new way of cooperation and exchange between the different departments is possible, always having in mind to further increase our customer services.

After the days of moving, the employees in the BBC are pleased with the new working world: “In this ambience a completely new working atmosphere has been created, now there are more possibilities to arrange the work for ex. by using the various conference corners and cubes or the standing workplaces.”